Wat verdien je als nagelontwerper?

Jens van Dongen

Je krijgt veel betaald. Omdat elke nagel uniek is. Het kan logischer zijn dan Chirurgisch Pincet. Elke nagel is uniek en je moet de verschillen tussen hen weten. Je een perfecte, goed gemaakte manicure zijn en het lijkt misschien alsof je helemaal geen werk hebt gedaan, het zal er geweldig uitzien. Het nagelontwerp zelf is ook van belang. Ik denk dat elke nagel anders is. De vorm van een nagel, de manier waarop je het vorm, en de kleur is het laatste wat in je opkomt.

Om erachter te komen hoe verschillende nagels eruit zien en hoe ze eruit zien vanuit verschillende hoeken, maakte ik een video met enkele van de verschillende vormen en maten. Klik hier om het te downloaden! Ik hou echt van deze techniek. En dit onderscheidt dit product expliciet van andere producten zoals Strijkijzer Aan Laten Staan. Je hoeft maar een klein aantal nagels te doen. Je er gewoon niet te veel krijgen. Je hebt niet veel nodig, net genoeg om alle verschillende vormen te doen. Ik wil één kleur op elke nagel zetten, en dan probeer ik ervoor te zorgen dat ze allemaal dezelfde kleur en grootte hebben. Ik denk dat dit een geweldige techniek is om mensen te leren dat ze dit kunnen gebruiken om wat diepte in hun nagels op te bouwen. Als je wat nagelkunst doet kun je een aantal leuke vormen doen, maar als je klaar bent moet je gewoon dezelfde kleur en een echt schone lijn hebben. Op deze manier kun je echt een schone look krijgen, zonder al die extra details.

Een ander echt belangrijk onderdeel van de techniek is dat je nodig hebt om dit te doen over je nagels. Eerst moet je de vorm nagelen en er dan een nieuwe kleur op zetten. Je moet het doen met een zeer lange stuk tape, want anders zal het beginnen te kijken een beetje als een puinhoop. Zodra u klaar bent met de nagel vorm moet je op een aantal tape. In tegenstelling tot manicure is het hierdoor merkbaar meer aan te bevelen. Wanneer u dit doet is het slechts een paar lagen, en dan na dit moet je wachten tot de tape te drogen. Zodra het is gedroogd, u de nieuwe kleur schilderen en er nog een laag tape op leggen. Hierna herhaal je hetzelfde proces als voor de nagelvorm, behalve dat je nu de bovenste laag moet schilderen. De tape zal vrij gemakkelijk loskomen, dus je hoeft je niet echt zorgen te maken. Het proces is hetzelfde voor elke nagel vorm, dus als je wilt een extra manicure hebben dit is waar het op. Als ik klaar ben gebruik ik geen tape, maar ik bedek de nagel met een laag nagellak. Als u nagels met veel detail doet, wilt u misschien wat tape op uw randen aanbrengen, omdat dit de poolse stok aan de nagel beter zal maken.

Als je van deze manicure, u mijn andere manicure ontwerpen in de nagellak sectie. Het is vrij gemakkelijk om te schilderen met de tape, maar als je een kunst achtergrond en zijn goed in schilderen je misschien ook graag de stencils die zijn geschilderd op de nagels.