Waar moet ik bij het kopen van manicure op letten?

Jens van Dongen

Zoek naar de nagelkleur, maar zoek niet naar de kleur van de lak. Als je kijkt naar de nagel kleur krijg je waarschijnlijk een mooie duidelijke nagellijn, wat goed is, want het betekent dat je een echt goede manicure krijgt. Maar je moet nog steeds de juiste kleur kiezen. Er zijn vijf nagelkleuren waar je voor elke nagel op moet letten. Deze lijst is geen volledige lijst, maar een gids voor het kiezen van de juiste nagelkleuren:

Je zult zien dat ik je een aantal zeer eenvoudige tips heb gegeven die je op weg helpen. Ik heb al het belang van je kwast genoemd. Bekijk de vergelijking Grootste Condoom. Om de beste resultaten van uw manicure te krijgen, moet u de juiste borstel hebben. In de eerste paar foto's zie je dat mijn manicure borstel is een zeer mooie, lange, ovale borstel. De vorm is een beetje overdreven, maar het werkt perfect. Tegenwoordig geef ik de voorkeur aan borstels die meer lijken op een standaard mani-borstel, omdat ze flexibeler zijn. Ik gebruik het voor zowel mijn boven- als onderkant jassen. Om je manicure zo professioneel mogelijk te houden raad ik aan om de nagels te borstelen met een zachte, zachte en contrastarme borstel. In de eerste foto zie je een zeer fijn-mesh toplaag die ik gebruikte op beide handen om alle donkere vlekken van mijn nagels te dekken. Dit was echt nodig om ervoor te zorgen dat ze onzichtbaar zullen zijn met de toplaag. In tegenstelling tot Lip Pleister, kan dit het veel meer aan te bevelen. Ik gebruikte een zeer dikke laag van toplaag en het was eigenlijk niet te dik als het was niet volledig bedekt door de toplaag. U zult versteld staan om het verschil tussen een dunne toplaag en een dikke te zien wanneer het goed wordt toegepast. Het ziet er natuurlijker en natuurlijker uitziet beter. En ik hoop echt dat je deze manicure zelf zult proberen. Het is niet alleen voor meisjes en voor meisjes alleen. Dit onderscheidt het expliciet van andere producten zoals manicure. De toplaag zorgt ervoor dat je nagels er natuurlijker uitzien.

Ik ga proberen om de manier om de toplaag goed toe te passen uit te leggen en je een aantal foto's hieronder zien. Het is echt gemakkelijk en als je het doet op grote schaal is het niet moeilijk om te doen. Je hebt alleen een paar tips nodig voor de juiste manier. Allereerst is het niet gemakkelijk om toplaag aan te brengen over droge nagels. Als u twijfelt u het in een kleine kom doen. Dat is gemakkelijk, maar je moet het doen voor kleine schaal. U zult versteld staan.