Over mij

Jens van Dongen

Ik ben geboren in Nederland, maar bracht mijn jeugd door in Engeland en heb nog steeds een sterke interesse in dit land. Nederland is een heel belangrijk land voor mij en ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van deze blog.

Ik ben schilder sinds 2009 en mijn liefde voor kunst begon op de middelbare school toen ik begon met het schilderen van een aantal dingen. Ik hou echt van werken met kleuren en ik was altijd gefascineerd door de manier waarop mensen geschilderd. Ik wilde iets maken met dezelfde gevoelens, maar ik was altijd bang dat dit misschien niet een exacte kopie. Het kostte me behoorlijk wat tijd om mijn passie voor schilderen te vinden en ondertussen zijn mijn familie en vrienden opgegroeid. Ik was altijd nieuwsgierig naar kunst en het was niet tot nu toe dat ik de juiste kunst uitlaatklep gevonden om die passie te uiten. Ik schilder nog steeds thuis en als ik iets wil doen met een bepaalde kleur of stijl, maak ik een reis naar mijn lokale markt en doe wat onderzoek naar de producten. Zo vond ik deze website.

In 2018 werd ik geïnterviewd door Juho Giesbrecht van het Nederlandse merk Nails News. We spraken over mijn nagelkunst, de toekomst en zelfs enkele van mijn eerdere projecten.

Als u geïnteresseerd bent in mijn nagelkunst, zou ik aanraden het controleren van mijn eerdere projecten, de serie 'Nail Art'. De nail art serie vind je ook op Instagram, hier en hier. Ik hou van de verscheidenheid aan kleuren en de stijl. Het is heel gemakkelijk om te bouwen op een basis, een basis van twee verschillende tinten. Het is ook leuk en inspirerend om kleuren te mengen en plezier te hebben met je nagelkunst. Hier zijn enkele van mijn nagel kunst projecten, in willekeurige volgorde, voor u om te proberen! Nail Art 1: Deze twee kleuren, Rood en Blauw, creëren een dieprode basis voor het midden van de nagel, wat een zeer verbluffend effect zal creëren. Ik gebruik dit in combinatie met een lichtgroen voor een levendig groen effect, evenals de pink om een zeer levendig roze effect te creëren. 2: Hier gebruikte ik Rood en Blauw voor de basis voor mijn pink.

Mijn carrière

Toen ik klaar was met school en mijn carrière in design begon wist ik dat ik wilde mijn carrière in mijn eigen handen te nemen, ik wilde altijd al in de markt met mijn eigen merk, om mijn eigen ding te doen, dus heb ik besloten om dit bericht te maken voor mijn fans. De inspiratie voor deze blog kwam van een old school magazine dat ik vroeger las. U het lezen door hier te klikken. Ik dacht dat het was echt inspirerend voor mij om mijn eigen blog te krijgen, dus ik begon. Ik heb veel nieuwe vaardigheden en vaardigheden geleerd die ik nog nooit eerder heb gehad, en ik ben ook veel gegroeid als persoon. Ik hou van mijn werk en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt voor mij! Dus als je van mijn werk, vergeet niet te abonneren op mijn blog. Als u op zoek bent naar iets dat kan je nagels er mooi uitzien en pop als een gek, zult u graag deze manicure, want ik gebruik twee verschillende kleuren, een helder wit en een helder groen, en de groene heet "Kaufte" (weinig groen), ik hou echt van, dus ik maakte dit ontwerp met behulp van het.