hoe lang moet de natuurlijke nagel zijn? (voor acrylnagels)

Jens van Dongen

"Zolang het maar natuurlijk is." Om die reden geef ik alleen acryl nagels een maand voor mij. Voor mijn zwarte nagels, ik gebruik meestal een zwarte polish ook.

Hier is een foto van mijn nagels zoals ze er vandaag uitzien. (U ook mijn zwarte nagels) Dit is de eerste foto die ik ooit nam voor mijn blog. Ik schilderde mijn nagels op deze manier voor een jaar, ik vond gewoon geen goede manier om het te doen. Zelfs Kunstwimpers Aanbrengen is een proefrit waard. Toen ik naar deze plek kwam was ik klaar om op te geven en te beginnen schilderen. Mijn nagels zijn vrij goed, maar ik wilde iets speciaals en anders. Ik ben nog aan het leren, dus het kost veel tijd en energie om te onderhouden. (En omdat het mijn eerste keer doet manicure wil ik zeggen dank aan alle bloggers die gaf me advies en foto's toen ik het maken van mijn eerste nagel kunst! Ik wil ook mijn vriend Niki bedanken die me de belangrijkste les heeft geleerd: "Schilder nooit je nagels met je vinger! Dat zal lelijk worden, erger nog, je moet ze langer houden om een goede dekking te krijgen" ) Dus ik was in een stemming voor iets meer en ik besloot om een kleine mani te creëren. De manier waarop je je nagels verft is zo belangrijk, niet alleen voor je eigen esthetiek, maar ook voor je nagels gezond zijn en eruit zien alsof je veel nagels hebt.

Ik schilderde mijn nagels met een natte kwast. Het is een zeer fijne borstel die u schilderen met gemak. In deze specifieke tutorial zal ik alleen laten zien hoe te schilderen met behulp van de borstel en geen andere technieken. Nadat ik op mijn basiskleur heb ik wat rode nagellak toegevoegd en de mani afgewerkt met zwarte en blauwe nagellak, zodat mijn nagels eruit zouden zien zoals ik wilde dat ze eruit zouden zien. Dus laten we gaan kijken! Voor de basiskleur: Zwarte en blauwe nagellak. Ik schilderde eerst met deze basiskleur, omdat je het vaker gebruiken dan rode nagellak. De kleuren zwart en blauw zijn niet hetzelfde. Wat verdien je als nagelontwerper? De zwarte polish is niet te sterk, het heeft een zeer lichte hint van groen (die ik niet leuk vond). Vervolgens voegde ik een groene polish, die zou een beetje diepte te geven aan het ontwerp. Voor de tweede laag: Zwarte lak. Deze keer schilderde ik meer rode nagellak. Daardoor is het zeker beter dan manicure.