Dus we testen

Jens van Dongen

We kunnen het nog steeds op dezelfde manier doen. Om die reden denk ik dat je ons als team betrouwbaar, creatief en behulpzaam zult vinden.

We zijn momenteel bezig met het werven van een Product Manager met een focus op videoproductie. Dit is een positie die veel van de juiste vaardigheden en veel passie vereist. Wij zijn op zoek naar een ervaren tech-expert die gemotiveerd is om geweldige content voor uw product te maken, maar ook weet hoe ze in een team moeten werken om dingen op koers te houden. Vul voor meer informatie dit korte formulier in. Ik ben geen nagelkunstenaar, maar heb ervaring met het gebruik van poolse en crèmeproducten om onvolkomenheden te dekken. Mijn interesses liggen vooral in het creëren en onderhouden van nagellak collecties en kunst en ambachten, met een beetje tech. Ik ben momenteel op zoek naar iemand die goed is met camera's en software om video van hoge kwaliteit te produceren.

Wij zijn van mening dat evidence-based besluitvorming alleen het publiek kan dienen door de wetenschappelijke methode te ondersteunen en door evidence-based te zijn. Daarom proberen we zo transparant mogelijk te zijn en anderen de nodige middelen te verschaffen om het beoordelingsproces en het onze te begrijpen. We willen nagelliefhebbers helpen om weloverwogen beslissingen te nemen over het gebruik van nagellak- en nagelverzorgingsproducten en om hun manicures te verbeteren. Het enige dat we niet willen is onze berichten wordt de bron van informatie voor degenen die willen schadelijke producten te gebruiken of degenen die zouden proberen om producten te verkopen aan anderen. We zien je graag op onze blog. Als je nieuw bent in de nagel bloggen scène en je wilt deelnemen, meld je dan aan voor onze e-mail lijst en we sturen u informatie over de blog en onze andere blogs.

De wetenschappelijke methode is ook bekend als de wetenschappelijke methode van bewijs.

Te vaak mensen komen bij ons met klachten over slechte nagellak, en niet weten waar te beginnen kan soms laat ze het gevoel gefrustreerd en boos. En het is die frustratie die ons naar het volgende leidde:

• We hebben een eenvoudige formule gemaakt die je gratis proberen in je lokale nagelsalon en het is alles wat je ooit nodig hebt. De formule is ontworpen voor beginners, en heeft de meest uitgebreide en volledige ingrediënten lijst beschikbaar, dus het is een ideale keuze voor degenen die nieuw zijn voor manicure. Als u een volledige manicure wilt zonder te verdwalen, is dit de formule voor jou. • Deze formule is perfect voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om producten toe te passen. Het is gemakkelijk toe te passen, werkt elke keer, en je het toepassen zonder zorgen te maken over het krijgen van een op je nagels. • De formule is vrij van conserveringsmiddelen, additieven en harde geuren. Het is een perfecte aanvulling op uw manicure, want u zult in staat zijn om al uw goodies te genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over het gebruik van agressieve chemicaliën. • Het werkt met een standaard dubbelzijdige tape en nagelknippers.

Dus we houden deze blog klein. De berichten op de blog zijn meestal over onze favoriete nieuwe en oude polijsten, tips en trucs, nieuwe producten, de filosofie van de blog en hoe het verandert in de tijd, wat we onlangs hebben gedaan en hoe het werkt. Er is ook een bericht met nieuwe producten en stalen van vroegere favorieten, en een bericht over nieuwe ingrediënten en producten waar we aan werken. Dus stop langs, lees en laat ons weten wat je denkt. Als u op zoek bent naar een blog over nagels en make-up, kijk dan op onze zus blogs, waar we zijn net zo blij om u te laten zien onze collecties, onze blog, onze inspiratie en onze meningen over alle dingen nagel.

Hier is een samenvatting van wat er beschikbaar is in onze collectie. U de volledige lijst hier (dit bericht heeft meer dan 100 inzendingen). Voor de nagel liefhebbers die er zijn die willen weten de meest populaire nagel kleuren, klik hier. Klik hier voor een lijst van nagellak kleuren voor vrouwen die beschikbaar zijn in onze winkel (alle kleuren zijn beschikbaar in de VS en Canada).

De beste manier om een nieuw product toe te voegen aan uw collectie te vinden is om de blog te zoeken en degenen te vinden die uw fantasie kietelen!

Om te beginnen hebben we onze favoriete producten geselecteerd voor een heel ander type nagellak - matte lakken. Alle manicure producten zijn mat, zodat je die mooie natuurlijke look en de afwerking die je nodig hebt om de poolse te houden op lang in de avond. Dus wat zijn deze geweldige producten om nagellak? We hebben gekozen voor de top 3 die wij geloven dat essentieel zijn voor een goede manicure.

Dior

Dior's lijn van Matte Nails zijn zeer vergelijkbaar met Nars polijsten. Beide zijn een lichte, glinsterende schaduw, maar Dior's zijn een beetje meer glinsterende. Ze hebben zeer mooie slijtage tijden, zijn gemakkelijk om mee te werken, en zijn een zeer natuurlijke look. Dior Matte Nails zijn een goede match voor lichte tot medium tinten dus niet het gevoel dat je een echt hoge dekking nodig hebt voor de look.

NARS

Nars nagels zijn veel gedurfder, metallic en unieker dan de Dior Matte Nails.