contacteer mij

Jens van Dongen

Neem contact met mij op

Altijd je haar naar beneden. Nooit op make-up of iets anders dan de beste nagel kunst. Ik hou van de prachtige kleuren en design. Ik hou ook van de schone snit, no-nonsense esthetische. Als u uw neus of ogen in de weg van uw nagels, dan u ze verwijderen voordat u op een poolse. Ik hou ook graag mijn nagels mooi en verzorgd, zelfs als dat betekent dat het gebruik van mijn vingers. Ik hoop dat je de foto's interessant en ook dat je mijn nagels. Geplaatst door Jens van Dongen op zondag 19 oktober 2016

Ik zeg niet dat dit een absolute noodzaak voor iedereen, maar het is zeker een geweldig idee voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde en gepolijste uitstraling te bereiken. Ik heb het gevoel dat je met de tijd de vaardigheden zult ontwikkelen en weet hoe je het ook moet doen, wat je nagels nog mooier zal maken. Het goede nieuws is dat als je eenmaal hebt, u altijd wat nagel kunst leveringen van de drogisterij. Zorg ervoor dat u in gedachten houden dat, afhankelijk van het merk van de Poolse u gebruikt, moet u minder polish gebruiken.

Als je contact met me wilt opnemen, klik dan hier.

Ik hou van de manier waarop de mani wordt gedaan, vooral met een manicure borstel, omdat je een nog nauwkeuriger effect krijgen met een borstel. De mani die ik koos is een eenvoudige, eenvoudige manicure: In de bovenstaande afbeelding u zien hoe u een rechte lijn die maakt het lijkt alsof je vlekken te doen. Deze techniek werkt het beste met de uiteinden van je nagels naar buiten gericht. Wanneer u dit doet, werkt u vanuit het midden van uw nagel naar de punt. Met mijn techniek houd ik altijd de uiteinden van mijn nagels recht naar buiten gericht, dus ik zie altijd de contouren van mijn nagel. Dit stelt me in staat om te zien hoe de rand van mijn nagel beweegt, en het laat me weten dat ik moet werken mijn weg naar het centrum.

Onze openingstijden